Şemdinli Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri

IMG-20180928-WA0036.jpg

Şemdinli Devlet Hastanesi

Evde Sağlık Hizmetleri

Evde Sağlık Hizmetleri, çeşitli hastalıklara bağlı olarak evde sağlık hizmeti sunumuna ihtiyacı olan bireylere evinde ve aile ortamında sosyal ve psikolojik danışmanlık hizmetlerini de kapsayacak şekilde verilen muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım, takip ve rehabilitasyon hizmetlerini kapsar.

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi, Hekim Kasım Çekin, Evde Bakım Teknikeri Melkan Zeyrek, Hemşire Mazlum Aydın ve Ayhan Yıldız ekibi tarafından tüm Şemdinli halkına hizmet vermektedir.

Sosyal ve Psikolojik Destek

Evde sağlık hizmetleri kapsamında hasta ve hasta yakınına sosyal ve psikolojik danışmanlık hizmeti vermek amacıyla, hastanemiz Psikoloğu ve Sosyal Çalışmacısı Evde Sağlık Birimine eşlik ederek hastaların genel sosyal ve psikolojik durumunu gözlemlemekte ve danışmanlık vermektedirler.